lördag 17 maj 2014

Lördag och solen skiner! Äntligen, som man har väntat! I dag är jag i Cozy till kl 14 och senare på eftermiddagen ska jag göra ett pass i infodisken vid barnkörsfestivalen som går av stapeln nu i veckoslutet i Dalsbruk. Församlingen är med och arrangerar denna festival och ca 250 barn har anlänt till Kimitoön så tur att vädret är fint!

Micke for med sitt sählylag till Tallinn på innebandyturnering i går morse. Eftersom Emilia skulle komma hem sent på kvällen så var det bara jag och Rasmus som skulle ha mat. Vi har ju hittills gjort pulled pork själva från grunden men jag har hört att folk har prisat den "färdiga" varianten som man bara behöver ha 25 minuter i ugnen. Sagt och gjort, i går tänkte jag då vi skulle pröva på denna delikatess. Jag öppnade förpackningen och tog ut en pytteliten bit, redan vid åsynen av denna bit så blev jag lite skeptisk. In i ugnen och väntade 25 minuter, då var den ännu inte helt varm så in i ugnen igen en stund. Därefter rev jag köttet i bitar (inte lika mört som när man lagar själv) och blandade i barbaquesås som var med i förpackningen. Till detta serverade jag coleslaw-sallad (som jag gjort själv) och Rasmus åt tortilla till. När sonen satt sig till bords så sa han genast: har du gjort den här? Visst var det ätbart men verkligen ingen höjdare så vi kör nog pulled pork från grunden i fortsättningen också.


Man får lite känslan av kattmat när man ser detta....


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar