Häromdagen var kylskåpet gaska tomt så jag fick titta i frysen och se vad jag hittade där. Det blev broilerfiléer som plockades fram från frysen. Jag har länge gått och irriterat mig på en halväten tacochipspåse i Rasmus rum och har märkt att dessa säkert inte var så omtyckta eftersom de fortfarande finns kvar (de hade chilismak). Kom på att jag på någon blogg läst att man kan panera broiler med nachos. Sagt och gjort. Jag tog fram kaveln och smulade nachochipsen till smulor. Därefter skar jag broilerfiléerna i lite mindre bitar, doppade dem först i uppvispat ägg och därefter i nacho-smulorna. Sen stekte jag dem gyllenebruna i stekpanna (på medelvärme). Lite salt och peppar och så var de klara.
Till detta serverades klyftpotatis som jag ringlade olivolja över, blandade i lite stötbröd, salt och provancekrydda.
Ingen fin bild precis men gott var det! |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar